Održane priredbe povodom završetka pedagoške godine

DIN-DON Gradec

U našem je vrtiću posljednjih dana iznimno uzbudljivo, naime održavaju se priredbe za koje su se naši vrtićanci dugo i aktivno pripremali.

Prošlog tjedna priredbu su održala djeca iz grupe Pčelice ?. Niz recitacija i pjesmica, uz smiješne izvedbe praćene vicevima marljivo su pripremili, pa za publiku izveli, pod vodstvom svojih odgojiteljica Ivane K. i Ivane J. Budući da polaznici Pčelica uskoro kreću u školi, primili su svoje diplomske kape i razvojne mape kroz koje su odgojiteljice njihov rad bilježile svo vrijeme. Englezi su također izveli 6 pjesmica koje su naučili u vrlo kratkom periodu te su dobili diplome za uspješno položen Mouse and Me!3 program, a koji u sklopu skraćenog engleskog jezika vodi odgojiteljica Martina L. ?

Ovaj je pak tjedan održana priredba djece koja nisu u programu vrtića, odnosno male škole, a zatim i mješovite skupine Žabice ? pod vodstvom odgojiteljica Laure M. i Anite G. Izvedeni su ples i pjesma, recitali i plesna točka na engleskom jeziku. Ujedno, i naši mali polaznici engleskog jezika su, nakon uspješno izvedene priredbe, primili diplome za položen Mouse and Me!1 program u sklopu skraćenog Programa engleskog jezika.

Na kraju svake priredbe naša ravnateljica Dunja zahvalila je svima na dolasku, podršci i suradnji, a posebnu zahvalu uputila je osnivaču vrtića DIN-DON Gradec, Općini Gradec te prenijela i uputila pozdrave ispred osnivača Općine Gradec koji su zbog svoje sjednice bili spriječeni doći. Nakon toga, roditelji su se prigodnim poklonima zahvalili svojim odgojiteljicama, a zatim smo se u prostorijama vrtića međusobno podružili uz grickalice i sokove.

Čestitamo svima!…i još jednom zahvaljujemo roditeljima na lijepoj suradnji. ?

DIN-DON Gradec

Imate pitanja

Za sve nejasnoće, upite, pohvale i prijedloge budite slobodni kontaktirati nas.

Veličina fonta
A A A
Disleksija
Kontrast